Радио Беседа уживо

Актуелно Емисије
Одложено слушање
Архива
Емисија Привредник представља успешна српска предузећа која насупрот свим тржишним искушењима пружају пример доброг пословања

Привредници - Драган Драгић (5.део)

Вода је добра превентива за болове у гастроинтестиналном тракту. О томе је више речено у новом издању емисије "Звучна слика привредника".
1.8.2018.

str.7953
Привредник Детаљније


Никола Иванчевић - Smart Cat Company

За детаљније информације посетите наш сајт: https://www.smartcat.io/
15.5.2018.

str.7700
Привредник Детаљније


АД ПД „Камендин”, Сириг


10.4.2018.

str.7535
Привредник Детаљније


Привредници - Драган Драгић (3.део)

Уређаји за филтрирање воде данас више нису луксуз него потреба за свако домаћинство. Веома скупа опција су точионици за воду, које потрошачи рентирају и морају додатно да купују балоне воде, потпуно су непрактични. Поред тога што се врло често кваре, вода којом вас компаније снабдевају често је лошег квалитета. Зато наши апарати за воду имају најбоље од свега. Пре свега, добијате најбољи квалитет воде за пиће, најповољнија је цена и, најважније, имате воду у неограниченим количинама, без додатних и скривених трошкова. Сви наши апарати су произведени у Европској Унији и имају гаранцију од 2+2 године. Аква Филтер ДОО обезбеђује и редован сервис уређаја. Проверите зашто су наши апарати за воду најповољнија опција за свако домаћинство.
22.3.2018.

str.7468
Привредник Детаљније


Милена Бига: Продукција „Нинамедија”

Разлог зашто постојимо и радимо јесте да Вам пружимо најквалитетнију могућу основу и подршку за Ваше PR, маркетиншке и продајне стратегије. Радећи на томе, за ових 17 година Нинамедиа је постала апсолутни лидер у области праћења и анализе медијског садржаја у Србији. Своје пословање организујемо тако да у сваком моменту можемо да изађемо у сусрет захтевима наших клијената. Зато смо Вам доступни 24 сата дневно, 365 дана у години.
12.6.2018.

str.7826
Привредник Детаљније


Емил Ранковић – Дрвено посуђе

Ручно прављено дрвено посуђе: даске, кашике, виљушке, тањири, чиније и још пуно тога! Уживајте у здрављу и природи !
8.5.2018.

str.7658
Привредник Детаљније


Привредници - Драган Драгић (4.део)

Ни једна ћелија људског организма не би била жива, нити би могла да функционише без воде, самим тим ни функције органа и система органа без воде не би биле могуће. Како је то могуће ? Одговор на ово питање знамо сви, само га често заборављамо. ВОДА ЈЕ ГРАДИВНА МАТЕРИЈА и чини око 70% људског организма. Мозак је сачињен од воде у чак 78 %, јетру 84% чини вода, крв 88%. Ако то знамо, схватамо и да је вода врло важна за размену хранљивих материја, за респираторну функцију, регулацију столице, контролу телесне температуре, итд..
3.4.2018.

str.7520
Привредник Детаљније


„MULTI-TARTE” – Игор Ивић

Ми нисмо домаћи и нисмо на килу и нисмо тепсија, оклагија и кнедла, а нисмо ни карирани. Уредни смо, надахнути, лепи и вешти.Производи су нам суптилног укуса и квалитетних сировина, декорације једноставне а лепе.
Multi-Tarte Београдска 10 Петроварадин тел: 021/432 258 065 605 84 08 multitartenig@gmail.com
Ваше поруџбине примамо од понeдељка до суботе. РАДНО ВРЕМЕ ОД 07-19:30 часова.
Недељом не радимо.

5.6.2018.

str.7798
Привредник Детаљније


Марко Зрнић - чамци „Pannon Boats”

Живот је на води! А ми правимо ствари у којима се истински ужива Чамци Pannon Boats пружају безбедну и опуштајућу пловидбу. Врхунски израђена пловила повољне цене и економичне потрошње
1.5.2018.

str.7624
Привредник Детаљније


Привредници - Драган Драгић (1.део)

Аква Филтер д.о.о. се бави системима за пречишћавање воде. У нашем асортиману се налазе системи који градску воду претварају било у техничку (омекшану воду), која штити Ваше уређаје, бојлере, туш кабине, итд. од каменца, или у квалитетну пијаћу воду, те на тај начин добијате извор воде у Вашем домаћинству. Наши апарати поседују све сертификате здравствене исправности, као и вода која се из њих добија. Системи за пречишћавање градске воде у техничку се називају ОМЕКШИВАЧИ. Системи за пречишћавање градске воде у пијаћу могу бити УНИК, УНИК П, УНИК 300, УНИК 500, ЕXЦИТО, ЦХП. Сви раде на истом принципу, из сваког апарата се добија вода једнаког квалитета, разлика је у капацитету, цени, естетици и месту монтаже.
22.3.2018.

str.7466
Привредник Детаљније


Ресторан Узбекистанске кухиње "П love" у Новом Саду

Добро дошли у ресторан Узбекистанске кухиње "П love" у Новом Саду.Оброк на истоку не толерише брзину, јер оброк није само начин да задовољиш своју глад, то је филозофија. Позивамо Вас да је боље упознате! Улица Исе Бајића, број 6, Нови Сад, телефон: 021 3014677
29.5.2018.

str.7769
Привредник Детаљније


Младен Миљковић - „Буби Грил”

„Буби Грил“ је основан 2002. године. Пословање смо започели као мала породична фирма са двоје запослених и једним локалом, а идеје водиље које смо имали тада, представљају наше главне смернице и данас, а то је колосек на коме ћемо се налазити и у будућности. Сада у „Буби Грилу“, „Буби“ експрес ресторану и "Буби преради меса" ради преко 35 запослених у три локала. Буби јесте и остаће независно породично предузеће. Ми размишљамо и делујемо дугорочно и одговорно. Вредности које "Буби Грил" следи се пре свега односе на квалитет заснован на традиционалним рецептима и професионалном услугом, који у нашем случају заиста јесу „мале тајне великих мајстора кухиње“. Наше роштиљ месо и сировине су искључиво прве класе а наши запослени обучени и посвећени, наша флексибилност и близак однос са гостима чине нас њиховим првим избором. Буби, кућа у којој се добро једе се труди да сваки производ који сервира нашим гостима буде 100% производ фирме или од дугогодишњих и проверених добављача, јер сматрамо да се на тај начин истичемо квалитетом, који можемо сами да контролишемо у сваком тренутку. Из тог разлога, и пре свега жеље за остваривањем врхунског квалитета, имплементирали смо HACCP систем, имамо сопствену прераду меса, као и транспорт нашим расхладним возилом, тако да у потпуности заокружујемо процес од производње до готовог производа у којем уживају наши гости и клијенти. Сталним улагањем и праћењем најмодернијих трендова стварамо додатно задовољство нашим гостима да уживају у добром укусу. Буби Грил има потписан уговор са Технолошким факултетом у Новом Саду, који једном месечно контролише квалитет нашег меса. Буби еxспрес ресторан користии најмодернију опрему у сегменту угоститељства те нас то квалификује да можемо да обезбеђујемо топле оброке, односно готова кувана јела за институције попут болница, предшколских и школолских установа и фирми. Буби има капацитет од 300 порција на сат. Такође, нудимо услуге кетеринга за све врсте прослава. "Буби Грил" је био и део "Exit" фестивала. „Буби кућа у којој се добро једе“ посебно акценат ставља на друштвену одговорност. Трудимо се да подржавамо и помажемо организације попут фондације „Лаза Костић“, а наша подршка спорту је материјализована кроз спонзорства спортиста из фудбала, каратеа, фул контакта, одбојке, атлетике, између осталог међу којима је био наш десетобојац и Олимпијац, Михаил Дудаш. „Буби Грил“ није само угоститељски објекат, већ и фирма која негује породицне вредности тако и квалитетне међу људске односе запослених. Сматрамо да само у ономе што је с љубављу припремљено, наши гости и клијенти могу пронаћи врхунско уживање, уз пословну професионалну услугу која се у нашем случају подразумева. Посетите наш сајт: http://www.bubi.rs/
17.4.2018.

str.7554
Привредник Детаљније


Привредници - Драган Драгић (2.део)

Колико смо пара потрошили прошле године на флаширану воду? А колико за последњих 5 година? СКУПО! Флаширана вода је у категоријама минерална вода, природна вода и стона вода. За трајну дневну потрошњу не препоручује се минерална вода. Лекари се боје да велики садржај минерала може имати многе негативне здравствене ефекте, ако се користе у већим количинама. Као пример навшћемо пример Натријума који проузрокује високи крвни притисак, или нитрате и нитрите, који блокирају пренос кисеоника и примарни су узрок метемоглобинемijе и спонтаног подбачаја. Не смемо заборавити да калцijум конзумиран у великим количинама, а налази се у минералној води, може убрзати стварање бубрежног камена, или каме у жучној кеси. Зашто уопште постоје флаширане воде, када у сваком стану или кући постоји градска вода, бунар, и када је све то савршено безбедно. БЕЗБЕДНО НЕ ЗНАЧИ ОДЛИЧНО! Квалитет фласирана вода у великој мери зависи од квалитети њеног извора, технологijи пуњења и дезинфекцijе, квалитету постројења за филтрирање воде односно од система дистрибуцijе боца. Приликом избора врсте флаширана вода, нисмо у стању исправно проценити квалитет те воде. (Наш избор углавном зависи од атрактивне рекламе) Морамо се подсетити да је и изворска вода, као и свака друга вода која долази из земље, вероватно загађена. Стоне воде су често обична вода из славине, а једина разлика је што је уклоњен мирис хлора. Проверите зашто су апарати за воду најздравије и најисплативије решење! 1000 пута скупље? У Београду 1 “кубик” (1000 литара) воде кошта око 0,3 ЕВРА – као 1 литар флаширане! То је 1000 ПУТА СКУПЉЕ! Да ли би платили пљескавицу 250.000 динара?
22.3.2018.

str.7467
Привредник ДетаљнијеРадио Православне Епархије бачке
Змај Јовина 4, Нови Сад 21000
Телефон: +381 21 402 403,
Tел/факс: +381 21 53 98 97
Мобилни телефон: +381 66 888 20 50
info@beseda.rs
www.beseda.rs